مراسم روز دانشجو با حضور دکتر جهانبین فرماندار، ظهرابوند معاونت سیاسی و امنیتی فرمانداری پارس آباد، فرماندهی محترم سپاه جناب سرهنگ پیر جاهد، دکتر فرهانی داداستان محترم شهرستان، مهندس کریمی شهردار محترم، شورای شهر، روسای محترم دانسگاهها و سایر مسئولین روز مراسم روز دانشجو با حضور دکتر جهانبین فرماندار، ظهرابوند معاونت سیاسی و امنیتی فرمانداری پارس آباد، فرماندهی محترم سپاه جناب سرهنگ پیر جاهد، دکتر فرهانی  داداستان محترم شهرستان، مهندس کریمی شهردار محترم، شورای شهر، روسای محترم دانسگاهها و سایر مسئولین روز چهارشنبه مورخ ۱۵آذر ماه ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور واحد پارس آباد برگزار شد.
این مراسم با تلاوت قرآن کریم آغاز و سرود ملی در سالن طنین انداز شد.  دکتر شیر پور ضمن تبریک ۱۶ آذر روز دانشجو را خدمت دانشجویان، اساتید و مسئولین شهرستان تبریک گفته و به نقش کلیدی دانشجویان بعنوان قشر فرهیخته و فعال جامعه در طول تاریخ همیشه نقش آفرینی در عرصه کشور و تحقق علمی و اقتصادی مورد اهتمام جریان دانشجویی کشور بوده بصیرت و معرفت بالی دانشجویان و مسئولیت پذیری آنها در قبال رویدادهای اجتماعی و دفاع از ارزش های انسانی و اسلامی بوده است.
دکتر جهانبین فرماندار پارس آباد گفت: روز دانشجو فرصتی است که نقش برجسته و پررنگ دانشجویان، این قشر تاثیرگذار و پرافتخار را در جامعه یادآوری کنیم و یادمان نرود که آنها همواره در جهت شکوفایی ایران اسلامی تلاش کرده و نقش بسزایی داشته‌اند و دارند.
اینجانب ضمن گرامیداشت و تبریک این روز به تمامی دانشجویان ایران اسلامی به ویژه دانشجویان و اساتید زحمت‌کش و پرتلاش شهرستان پارس آباد ، امیدوارم که جامعه دانشگاهی کشور و دانشجویان عزیز، به مدد ایمان و اندیشه، همواره در توسعه ایران اسلامی موفق بوده و به یاری خداوند منان در برداشتن گام‌های مستحکم و مطمئن در مسیر اعتلای نام ایران اسلامی در سطح جهان کماکان کوشا و پویا باشند.
در ادامه این مراسم دانشجویان مطالباتی هم بعنوان پرسش و پاسخ از فرماندار، داداستان و شهردار مطرح کردند.
و در دیگر برنامه های این مراسم باشکوه قرعه کشی به تعداد ۳۰ هدیه یک میلیون ریالی تجلیل از نفرات برتر علمی دانشجویی، تجلیل از ورزشکاران فوتسال، و تجلیل از فعالان فرهنگی اجتماعی و از دانشجویان محجبه خواهران بعمل آمد
 در حاشیه این مراسم توسط کادر درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارس آباد
از دانشجویان و مهمانان طرح پویش ملی سلامت، خدمات رایگان (غربالگری، آموزشی و مراقبتی دیابت و فشار) بهره‌مند شدند.
امور فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور واحد پارس آباد مغان