برگزاری فینال مسابقه فوتسال با حضور جناب سرهنگ پیر جاهد فرماندهی محترم سپاه، ظهرابوند معاونت سیاسی و امنیتی فرمانداری برگزاری فینال مسابقه فوتسال در مورخ ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۲، با حضور جناب سرهنگ پیر جاهد فرماندهی محترم سپاه، ظهرابوند معاونت سیاسی و امنیتی فرمانداری، دکتر شیرپور رئیس دانشگاه پیام نور، دکتر صلحی رئیس دانشگاه علمی کاربردی، مسئول محترم بسیج دانشجویی شهرستان جناب سرگرد دژآهنگ، جناب سرهنگ زرین کمر مسئول تربیت بدنی سپاه و سایر مسئولین: با قهرمانی تیم سفیران نور دانشگاه پیام نور واحد پارس آباد.
 فینال جام فوتسال به مناسبت روز دانشجو در سالن ۹ دی سپاه، بین دانشگاه پیام نور و دانشگاه علمی کاربردی برگزار شد، که در پایان تیم دانشگاه پیام نور موفق شد با نتیجه ۲ بر ۱ دانشگاه علمی کاربردی را شکست دهند.
بازیکنان تیم فوتسال پیام نور، امیر حسین میرزاوند،سهیل احمدیان ، امیرحسین فلاح ،حامد قهرمانپور، امیرحسین صالحی ، رضا خلیلی فر، مهدی محمدی ، مهدی بیابانی و به سرپرستی علی رستم زاده بودنند.
داوری این دوره از مسابقات بر عهده امیررضا محمدیان و فریبرز اصغری؛
بهترین و با اخلاق ترین بازیکنان این دوره،  سهیل احمدیان با ۲ گل بهترین بازیکن از دانشگاه پیام نور و یاشار منوچهری با اخلاق ترین بازیکن از دانشگاه علمی کاربردی  برگزیده شدند.
امور فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور واحد پارس آباد.