برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور جناب سرهنگ پیر جاهد فرماندهی محترم سپاه، جناب آقای طهماسب حیدرزاده رزمنده هشت سال دفاع مقدس و برادر شهید، جناب سرگرد دژآهنگ مسئول بسیج دانشجویی شهرستان، حاج آقا پور محمد رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان، حاج آقا ایمانپور امام جماعت دانشگاه و با حضور گرم دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه در مورخ پنجم مهر ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر شیرپور  رئیس دانشگاه پیام نور واحد پارس آباد ضمن خیر مقدم گویی، هفته دفاع مقدس و دهه ولایت و امامت را به حاضرین تبریک گفته و از رشادتها و ایثار گریهای خانواده شهدا که مدرس صبر و ایثار هستند و فرزندان جگر گوشه خویش را تقدیم این انقلاب و در راه اسلام کردند را بسیار ارزشمند و ارزنده  دانسته و اظهار داشتند که با تاسی از فرمایشات مقام معظم رهبری باید یاد و خاطر شهدا را زنده نگهداشته و ضمن گرامیداشت این مهم می بایست در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت چنین روحیه صبر و ایثار و استقامت را به جوانان مومن و انقلابی انتقال داد.
آقای حیدرزاده از یادگاران هشت سال دفاع مقدس، جانباز و برادر شهید به خاطره گویی از دوران جنگ دفاع مقدس پرداختند و یاد و خاطره سلحشوران این عرصه را گرامی داشتند.
جناب سرهنگ پیر جاهد ثمرین( فرمانده محترم سپاه شهرستان پارس آباد) در این مراسم بیان فرمودند؛ شهدا در طول هشت سال دفاع مقدس با شناخت و عمل به دستورات و لایت و با روحیه ایثار گری و فداکاری در راه اسلام و قرآن جهاد کردند و با تقدیم خونشان ثابت کردند که مردان حقیقی در راه این انقلاب بودند و ما باید ادامه دهندگان راه آنان باشیم.
و در آخر این مراسم از جانباز رزمنده  هشت سال دفاع مقدس جناب حیدرزاده و از دانشجویان فعال در اردوی جهادی تجلیل به عمل
امد.